DENTALNI TURIZAM

Bogato iskustvo u radu sa inostranim pacijentima

BEOGRAD KAO DOBAR DOMAĆIN

Poslednjih godina, dentalni turizam u Srbiji postaje rastući trend. Beograd postaje dobar domaćin sve većem broju pacijenata iz inostranstva koji dolaze u potrazi za visokokvalitetnom stomatološkom uslugom po pristupačinoj ceni. Stomatolozi poliklinike Dental Simina imaju bogato iskustvo u radu sa inostranim pacijentima. 

Članovi našeg tima redovno pohađaju najvažnije internacionalne kurseve i edukacije i upoznati su sa svim aktuelnim trendovima u dentalnoj medicini, tako da mogu da mogu uspešno da tretiraju i najizazovnije kliničke slučajeve. Radni jezici poliklinike Dental Simina su srpski, engleski, ruski, nemački. Ljubaznost, poštovanje i uvažavanje individualnosti pacijenta se podrazumevaju.

kalemegdan

KALEMEGDAN

Kalemegdan je istorijski utvrđen kompleks smešten na ušću reke Save u Dunavu u Beogradu. Pruža neverovatan pogled na prelepanu panoramu grada i reke koje ga okružuju. Kalemegdan je bogat istorijom, sa brojnim utvrđenjima, muzejima i parkovima koji privlače posetioce iz celog sveta.

hram svetog save

HRAM SVETOG SAVE

Hram Svetog Save je jedan od najpoznatijih simbola Beograda, i to ne samo zbog svoje impozantne arhitekture, već i zbog svoje duhovne važnosti. Ovaj veličanstveni pravoslavni hram posvećen Svetom Savi smešten je na vrhu Vračarskog platoa i predstavlja jedno od najvećih pravoslavnih hramova na svetu.

skadarlija beograd

SKADARLIJA

Skadarlija je čuvena beogradska četvrt koja odiše boemskim duhom i tradicijom. Ova slikovita ulica, smeštena u samom centru grada, poznata je po svojim tradicionalnim restoranima, kafanama i umetničkoj atmosferi. Skadarlija se često naziva „Beogradska Montmartre“ zbog svoje bogate kulturne prošlosti i prisustva umetnika, pesnika i muzičara.

PRISTUPAČNE CENE

Pružamo sve vrste usluga iz oblasti dentalne medicine, u skladu sa najnovijim stručnim i tehnološkim dostignućima, po cenama značajno pristupačnijim u poređenju sa većinom zapadnoevropskih metropola. Drugim rečima, pacijenti iz inostranstva dobijaju jednako visok nivo kvaliteta usluge uz uštedu koja nije zanemarljiva, čak i kada se u obzir uzmu troškovi putovanja i smeštaja.

SVE USLUGE NA JEDNOM MESTU

STOMATOLOŠKE USLUGE

Naš tim posvećenih stručnjaka je tu da vam pruži kvalitetnu stomatološku negu i osigura da svaka poseta bude prijatna i bezbrižna. Na našoj poliklinici negujemo holistički pristup oralnom zdravlju, pridržavajući se standardizovanih procedura.

TRANSFER OD/DO AERODROMA

Dental Simina se nalazi se u strogom centru grada, nadomak Trga republike, u ulici Simina 9a, na Dorćolu. Za pacijente iz inostranstva nudimo mogućnost organizacije transfera od aerodroma do apartmana/ordinacije.

SMEŠTAJ

tekst o apartmanima sa kojima se sarađuje

ZAKAŽITE PRVI PREGLED

IMATE PITANJE ZA NAS?

DENTAL SIMINA 9A

Sve stomatološke usluge na jednom mestu. Naš tim posvećenih stručnjaka je tu da vam pruži kvalitetnu stomatološku negu i osigura da svaka poseta bude prijatna i bezbrižna. Pustite nas da vas naučimo ljubavi prema vašem osmehu

KONTAKTIRAJTE NAS

Tel: +381 62 200082

e-mail: dentalsimina@gmail.com

Copyright @ 2023 / Webwoman zadržava sva prava