STOMATOLOŠKA
POLIKLINIKA

Verujemo u stručnost, profesionalni integritet, kontinuirano usavršavanje i ljubav prema profesiji

Poliklinika osnovana sa ideologijom da je pacijent uvek u središtu pažnje

Dobrodošli u stomatološku polikliniku Dental Simina. Naš tim posvećenih stručnjaka je tu da vam pruži kvalitetnu stomatološku negu i osigura da svaka poseta bude prijatna i bezbrižna. Na našoj poliklinici negujemo holistički pristup oralnom zdravlju, pridržavajući se standardizovanih procedura. Zakažite opšti/specijalistički pregled već danas. 

bELGRADE, SERBIA (36)

Naziv članka

Kratak sadržaj, godina izdanja

bELGRADE, SERBIA (37)

Naziv članka

Kratak sadržaj, godina izdanja

Porodična tradicija

Ponosni smo na porodičnu tradiciju dugu preko 60 godina. Tokom svih godina postojanja, Dental Simina je menjala sedište i naziv, ali nikada misiju da pacijentu pruži stomatološku uslugu u skladu sa najvišim stručnim i etičkim standardima. Neumorno se trudimo da prepoznajemo potrebe pacijenta, odgovorimo na sva njihova očekivanja, sagledamo širu sliku zdravstvenog stanja i uvek budemo u toku sa inovacijama u stomatologiji. 

Zorica Medić

Poliklinika Dental Simina nastala je na temelju porodične tradicije duge preko 60 godina. Specijalsita oralne hirurgije, dr Mirko Medić, osnivač, ljubav prema stomatološkoj profesiji usvojio je od roditelja, takođe doktora dentalne medicine. Specijalista stomatološke protetike, primarijus dr Zorica Medić, opredelila se za akademiju, radeći sa studentima Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Tokom višedecenijskog pedagoškog rada, akcenat je stavljala kako na stručna znanja kojima je potrebno da studenti vladaju, tako i na etičnost, brigu o pacijentu, kao i ljubav prema profesiji. Jednako etičan i brižan odnos negovala je prema svojim studentima, pa nije bez razloga važila za jednog od omiljenih predavača Stomatološkog fakulteta. Mnogi njeni studenti su danas na vodećim stručnim i akademskim pozicijama širom sveta, što možda najbolje govori u prilog kvalitetu njene profesure.   

TIM POSVEĆENIH STRUČNJAKA

Ime i prezime

Opis, zanimanje, šta voli da radi u slobodno vreme

Ime i prezime

Opis, zanimanje, hobi

Ime i prezime

Opis, zanimanje, omiljen stomatološki zahvat

ZAKAŽITE PRVI PREGLED

IMATE PITANJE ZA NAS?

Pogledajte sve uslugen na jednom mestu

DENTAL SIMINA 9A

Sve stomatološke usluge na jednom mestu. Naš tim posvećenih stručnjaka je tu da vam pruži kvalitetnu stomatološku negu i osigura da svaka poseta bude prijatna i bezbrižna. Pustite nas da vas naučimo ljubavi prema vašem osmehu

KONTAKTIRAJTE NAS

Tel: +381 62 200082

e-mail: dentalsimina@gmail.com

Copyright @ 2023 / Webwoman zadržava sva prava