SVE STOMATOLOŠKE USLUGE

NA JEDNOM MESTU

Oralno-hirurške intervencije

Oralno-hirurška intervencija je grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom, prevencijom i lečenjem različitih oralnih problema kroz hirurške postupke. Ova oblast stomatologije obrađuje kompleksnije slučajeve koji zahtevaju hirurško rešenje, a često se radi o problemima vezanim za zube, desni, vilicu i okolna tkiva u ustima. 

oralna hirurgija
ugradnja implanata

Ugradnja implanata

Implantologija je grana oralne hirurgije koja se fokusira na postavljanje dentalnih implantata, koji predstavljaju veštačke korene zuba. Ti implanti se postavljaju u vilicu, gde srastaju sa kostima i pružaju čvrstu osnovu za postavljanje veštačkih zuba ili mostova. Ova inovativna tehnologija omogućava pacijentima da povrate izgubljene zube bez potrebe za brušenjem susednih zuba, što je često bio slučaj kod tradicionalnih metoda. 

Digitalna stomatologija

U oblasti digitalne stomatologije posebno važno mesto zauzima CAD/CAM tehnologija, koja omogućava precizno planiranje, dizajn i izradu protetskih nadoknada (inlay, onlay, overlay, endocrown). Najpre se pomoću intraoralnog skenera uzima digitalni otisak, u narednom koraku se softverski dizajnira buduća protetska nadoknada, koja sepotom izrađuje na milling mašini.

zub za jedan dan

Stomatološka protetika

Stomatološka protetika je grana stomatologije koja se fokusira na izradu veštačkih nadoknada zuba kako bi se povratila njihova funkcionalnost, estetika i zdravlje. Postoje različiti tipovi stomatoloških nadoknada, uključujući krunice, fasete, mostove, prozete…

Lečenje kanala korena zuba

Lečenje kanala korena zuba (endodontska terapija, devitalizacija) indikovano je ukoliko je prisutna velika infekcija zubne pulpe. Najčešći uzrok je nelečeni karijes koji prodire do nerva zuba. Naredna indikacija je traumatska povreda (prelom) zuba prilikom koje dolazi do otvaranja pulpe.

popravka zuba beograd dorcol

Profilaksa zuba i mekih tkiva

Profilaksa zuba i mekih tkiva je ključni deo očuvanja zdravih i lepih osmeha. Redovna briga o oralnom zdravlju i redovni stomatološki pregledi igraju ključnu ulogu u prevenciji bolesti desni, karijesa i drugih problema sa ustima. Sledite preporuke stomatologa i održavajte dobru oralnu higijenu kako biste imali dugotrajno i blistavo oralno zdravlje. 

Ortopedija vilica

Ortopedija vilica, poznata i kao ortodoncija, je grana stomatologije koja se bavi dijagnozom, prevencijom i lečenjem nepravilnosti i disfunkcija vilica i zuba. Cilj ortopedije vilica je postizanje pravilnog položaja vilica i zuba, što poboljšava funkciju usta i estetiku osmeha

fiksna proteza beograd

Paradontologija

Paradontologija predstavlja granu dentalne medicine koja se bavi tretiranjem mukogingivalnih anomalija. Paradontopatija je infektivno oboljenje uzrokovano prvenstveno bakterijama dentalnog plaka. Javlja se u više oblika, od kojih je najčešći hronični oblik, i njime je zahvaćen najveći deo opšte populacije. 

Rendgen centar

3D (trodimenzionalni  rendgenski) snimak predstavlja najvažnije pomoćno dijagnostičko sredstvo koje u kombinaciji sa prvim pregledom stomatologu pruža najprecizniju kliničku sliku. Ovo dijagnostičko sredstvo stomatologu omogućava kreiranje trodimenzionalnog prikaza, kao i njegovu naknadnu manipulaciju.

Dentalni turizam

Pružamo sve vrste usluga iz oblasti dentalne medicine, u skladu sa najnovijim stručnim i tehnološkim dostignućima, po cenama značajno pristupačnijim u poređenju sa većinom zapadnoevropskih metropola. Drugim rečima, pacijenti iz inostranstva dobijaju jednako visok nivo kvaliteta usluge uz uštedu koja nije zanemarljiva, čak i kada se u obzir uzmu troškovi putovanja i smeštaja.

DENTAL SIMINA 9A

Sve stomatološke usluge na jednom mestu. Naš tim posvećenih stručnjaka je tu da vam pruži kvalitetnu stomatološku negu i osigura da svaka poseta bude prijatna i bezbrižna. Pustite nas da vas naučimo ljubavi prema vašem osmehu

KONTAKTIRAJTE NAS

Tel: +381 62 200082

e-mail: dentalsimina@gmail.com

Copyright @ 2023 / Webwoman zadržava sva prava