DIGITALNA STOMATOLOGIJA

CAD/CAM (Computer-Aided Design/Computer-Aided Manufacturing)

DO NOVOG ZUBA ZA 60 MINUTA

U oblasti digitalne stomatologije posebno važno mesto zauzima CAD/CAM (Computer-Aided Design/Computer-Aided Manufacturing) tehnologija, koja omogućava precizno planiranje, dizajn i izradu protetskih nadoknada (inlay, onlay, overlay, endocrown). Najpre se pomoću intraoralnog skenera uzima digitalni otisak, u narednom koraku se softverski dizajnira buduća protetska nadoknada, koja se potom izrađuje na milling mašini. Finalnu protetsku nadoknadu je moguće izraditi u jednoj poseti stomatolgu za manje od 60 minuta.

PREDNOSTI CAD/CAM TEHNOLOGIJE

Preciznost: CAD/CAM tehnologija omogućava izuzetno visok stepen preciznosti u dizajnu i izradi stomatoloških restauracija. To osigurava savršeno prilagođene nadoknade koje se idealno uklapaju u vašu usnu šupljinu. 

Brzina: Zahvaljujući digitalizaciji, proces planiranja i izrade stomatološke restauracije može se obaviti mnogo brže nego tradicionalnim metodama. Često se stomatološke nadoknade mogu izraditi u jednoj poseti, umesto da pacijenti moraju čekati dugo vremena za završetak tretmana. 

Estetika: CAD/CAM tehnologija omogućava izuzetnu estetiku u stomatološkim restauracijama. Stomatolog može pažljivo odabrati oblik, boju i veličinu nadoknade kako bi se postigao prirodan i lep osmeh. 

Minimalno invazivnost: Zahvaljujući preciznosti CAD/CAM tehnologije, stomatolozi mogu minimalno invazivno pripremiti zub za restauraciju, čuvajući što više prirodne zubne strukture. 

Pogledajte cene krunice za 60 minuta i zakažite svoj prvi pregled.

DENTAL SIMINA 9A

Sve stomatološke usluge na jednom mestu. Naš tim posvećenih stručnjaka je tu da vam pruži kvalitetnu stomatološku negu i osigura da svaka poseta bude prijatna i bezbrižna. Pustite nas da vas naučimo ljubavi prema vašem osmehu

KONTAKTIRAJTE NAS

Tel: +381 62 200082

e-mail: dentalsimina@gmail.com

Copyright @ 2023 / Webwoman zadržava sva prava